Çarşamba, Ocak 11

MUNACAT DUASI..

ALİ HAYDAR BABAMIZIN İSRA SURESİNİ OKUDUKDAN SONRA OKUDUGU MUNACAT DUASI..! OKADAR FAZİLETLİDİRKİ ŞİFADIR ŞİFA..! EFENDİ HAZRETLERİ BABAM ŞEYHİM SULTANIMDA BİZLERE ÖĞRETMİŞTİR..!
Üstadimizin Üstadi Haci Ali Haydar Efendi (Kuddise sirruhu) hazretleri kendi Kuran-i Keriminde,Isra suresinin sonuna su duayi yazarak,surenin sonundaki tekbir getirme emrine münasib olarak su duayi okumanin müstehap olduguna isaret etmistir.Hacet için ısra suresinin son 2 ayetini 100 kere okudukdan sonra aşağıdaki duayı 100 kere okurlardı..! Ve arkasından 99 kere tekbir getirip 11 salavat getirdikden sonra dua ederlerdi..!

اَللهُ اَكْبَرُ كَبِيرًاوَالْحَمْدُلِلهِ كَثِيرًوَسُبْحَانَ اللهِ بُكْرَةًوَاَصِيﻻً لآ اِلهَ اِللهُ وّلَا نَعْبُدُ اِﻻََّ اِيَّاهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

"Allah-u Teala'yi son derece tekbir ederiz.Allah-u Teala'ya cokca hamdederiz ve sabah aksam Allah-u Teala'yi tesbih ederiz,Allah'tan baska hic bir ilah yoktur,kafirler istemese de,biz ibadeti sirf O'na tahsis ederek,ancak O'na kulluk ederiz."