Perşembe, Mart 15

EFENDİ HAZRETLERİMİZİN CUMA AKŞAMLARI YAPTIĞI HACET DUASI..!

Yapılacaklar Yatsı Namazı veya Teheccüt Namazından sonra:
A. Gusul Abdesti alınır,
B. Tertemiz en güzel elbise giyilir
C. Dişler misfakla temizlenir ve alkolsuz en güzel koku sürülür,
... D. 4 Rekat Hacet Namazı kılınır ( 1.rekatta 1 Fatiha 10 İhlas 2.Rekatta 1 Fatiha 20 İhlas 3.rekatta 1 fatiha 30 İhlas 4.rekatta 40 İhlas okunur) Selam Verdikden sonra kimse ile konuşmadan:
E. 100 İstiğfar 100 Salavat getirilir ..sonra:
F. 1 Yasini Şerif okunur..! Yasini Şeriften sonra :
G. CUma sresi açılır ve okumaya başlanılır..Cuma suresinden iki tane ALLAH lafzı yanyana gelir.. Birinci Allah Lafzıı okudukdan sonra duracaksınız ve 10 İstiğfar 11 Salavat getireceksiniz ve 1000 kere YA FETTAH zikrini çekeceksiniz ve kaldığınız yerden yani ikinci ALLAH lafzını geçip Cuma suresini tamamlayacaksınız.
H. Ondan sonra 7 kere Ya Vehhab dedikden sonra okuduklarınızı Peygamberimize tüm peygamberlerimize peygamberimizin ailesine Sisilemizin ruhlarına ve şehitlerimize gazilerimize ve tüm ümmeti muhammedin ruhlarına Mahmud Efendi hazretlerimizin ruhaniyetine hediye eyledim yarabbi deyip hacetinizi rabbimden siledikden sonra 11 salavat getirip 3 ihlas bir fatiha okunup bitirilir.. ÇOK KEZ TECRÜBE EDİLMİŞTİR..! VE FAZİLETİ KABULU MAKBULDUR..! ALLAH C.c TÜM HACETLERİNİZİ KABUL ETSİN..! AMİN ..! BU FAKİR İHVANLARIDA DUANIZA KATINIZ DUACINIZ DUA BEKLERİZ..!