Çarşamba, Mayıs 30

KARI KOCA ARASINDAKİ MUHABBET İÇİN OKUNACAK DUA:

Karı-Koca arasındaki muhabbetin artması için Ta-Ha Suresinin 39.ayeti 41 defa okunursa eşler arasındaki muhabbet artar.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
'' VE ELKAYTÜ ALEYKE MEHABBETEN MİNNİ ''
41 defa okunursa aralarında muhabbet meydana gelir. 
meali : (ey musa ! sevilmen ve benim nezaretimde yetiştirilmen için )sana kendimden sevgi verdim.
Bir kişi eşini çok seviyor ve ondan yeteri kadar sevgi göremiyorsa bir bardak suya 786 kere '' Besmele '' okuyup suya üfler ve o suyu eşine içirirse Allahü Tealanın izniyle ona karşı muhabbeti kazanır.

Özellikle evli bayan ihvanlarımız sela ile cuma ezanı arasına 5 cuma suresi okuyup ve 7 cuma tekrarlarsanız evinize bereket eşinizle hep mutlu olursunuz dargın eşlerde barışırlar...

2- bir kadın veya erkek , iki cuma arasında her gün akşam ve sabah namazlarından sonra 12 kere:

( YA KAVİYYÜ.YA GANİYYÜ. YA VEFİYYÜ. YA AZİZÜ. YA RAHİMÜ. YA RABBİ. YA ZEL ARŞİL MECİD .YA FA'ALÜN LİMA YÜRİDÜ Bİ'L HAKKI E'INNA BİRAHMETİKE YA ERHAMER-RAHİMİN )

deyip, her seferinde bir bardak suya üfler ve o suyu her gün eşine içirirse ,ALLAH ü teala'nın izniyle aralarındaki soğukluk son bulur.

3-sabah namazından sonra 66 kere YA ALLAH c.c. lafzı celal ini ve ardından da 1 kere TARIK suresini okuyanı herkes sever. bu zikre devam eden eşler arasında da sevgi devamlı olur.
86 – TARİK SURESİ

Bismillahirrahmanirrahim 
1. Vessemai vettarikı. 
2. Ve ma edrake mettariku. 
3. Ennecmüssakıbü. 
4. İn küllü nefsin lemma 'aleyha hafizun. 
5. Felyenzuril'insanü mimme hulika. 
6. Hulika min main dafikın. 
7. Yahrücü min beynissulbi vetteraibi. 
8. İnnehu 'ala rec'ıhı lekadirün. 
9. Yevme tüblesserairü. 
10. Fema lehu min kuvvetin ve la nasırin. 
11. Vessemai zatirrec'ı. 
12. Vel'ardı zatissad'ı. 
13. İnnehu likavlün faslün. 
14. Ve ma hüve bilhezli. 
15. İnnehüm yekiydune keyden. 
16. Ve ekiydü keyden. 
17. Femehhililkafiriyne emhilhüm rüveyden.


KİMİN EŞİ ZİNA YAPIYOR EŞİNİ ALDATIYORSA ŞÜPHESİ VARSA..! KOMŞUSUNUN EŞİ DOSTUNUN..! ARKADAŞI BİR YAKINI ZİNA EDİYORSA BUNU OKUSUN %100 TESİRLİDİR..!
CÜBBELİ AHMET HOCAMIZIN DUASI:
Yapılacak dua:
NUR SURESİ 16-18 Ayet-i Kerimeyi BEYAZ ÜZÜM SUYU üzerine 21 kere okuyup ardından üzerine ŞEKER ilave ederek bununla HELVA yada başka yenilecek birşeyler yapıp zinaya müptela (Eşiniz dostunuz komşunuz akadaşınız) bundan yedirirse Allah-u Te'ala'nın izniyle bu beladan kurtulur brdaha zinaya yaklaşamaz..!



BİN İSTEĞİN GERÇEKLEŞMESİNE VESİLE OLACAK BİRHACET NAMAZI.Bu namazı hocamızın masumluğunun ortaya çıkmasına, beratına niyet alarak yapalım ALLAH RIZASI İÇİN...Bu namazı hızır a.s bazı kişilere öğretmiştir...Bu namaz 2 rekatlık namazdır.İlk rekatta; fatihadan sonra 10 kafirun suresi okunur.İkinci rekatta; fatiha suresinden sonra 10 ihlas suresi ile kılınır...Namazdan sonra secdeye varıp 10kere Rasurullah s.a.veselleme selavatı şerife getirilir.Ardından 10 kere:SUBHANALLAHİ VELHAMDÜLİLLAHİ VELA İLAHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER, VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM...tesbihini zikredip, sonrada 10 kere:RABBENA ATİNAFİDDÜNYA HASENETEN VE FİL AHİRATi HASENETEN VE GİNA AZEBENNAAR...Derse Biiznillah mevla teala istediği şeyi geri çevirmez...Ebul Kasım el Hakim r.a buyurdu ki:Ben bu namazı öğrenmem için abidlerden bir zatın yanına gönderildim.O zat bana bu namazı öğretti.Ben de bu namazı anlatıldığı şekilde kıldım ve ardından Allahu tealadan hikmet talebinde bulundum.Allahu teala bana sadece HİKMET VERMEKLE KALMADI, BİN TANE İSTEĞİMİDE GERÇEKLEŞTİRDİ...NOT:herkim bu namazı kılmak isterse cuma gecesi gusül abdesti alıp,temiz elbiseler giyerek imsaktan önce bu namazı kılıp istediklerini Allahu tealaya arz ederse Biiznillah duaları kabul edilir...


İSMAİLAĞADAN DUALAR